Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Manon houdt je op de hoogte...
Nieuwsbrief 1, 27 mei 2014
In deze nieuwsbrief:
Inleiding

Dit is de eerste keer dat je de nieuwsbrief ‘Manon houdt je op de hoogte’ ontvangt. ‘Manon’ is een samenstelling van de eerste letters van ‘management’ en ‘ondersteuner’. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je als managementondersteuner werkt bij de rijksoverheid en eerder interesse hebt getoond in onze activiteiten.

Deze nieuwsbrief houd je op de hoogte van de activiteiten die door het programma ‘Professionalisering Managementondersteuners bij het Rijk’ georganiseerd worden. Hou je collega’s ook op de hoogte en stuur deze nieuwsbrief aan hen door.

 
Speciale leergang voor managementondersteuners

Het programma 'Professionalisering Managementondersteuners Rijk’ ontwikkelt in opdracht van het A+O fonds Rijk een leergang voor managementondersteuners rijksbreed. In het najaar start een pilot van de leergang.

Lees meer

 
Twitter Facebook LinkedIn
Verken je carrièremogelijkheden binnen het Rijk!

Wil jij je blijven ontwikkelen, iets bijleren of eens een andere rijksorganisatie verkennen?  In het kader van het programma 'Professionalisering Managementondersteuners Rijk’ zijn diverse loopbaanstappen ontwikkeld. Zo kun je een snuffelstage lopen binnen het Rijk, een jobruil binnen het Rijk aangaan of tijdelijk gedetacheerd worden.

Lees meer

 
Twitter Facebook LinkedIn
Training Empowerment voor  managementondersteuners
Wil jij weten hoe je inzetbaar blijft in een steeds veranderende (werk)omgeving? Waar je goed in bent en hoe je je kwaliteiten het beste kunt benutten? Wil je zelf aan het stuur blijven en meer vertrouwen op jezelf? Dan is de training Empowerment voor managementondersteuners iets voor jou!

Lees meer
 
 
Coachingsvaardigheden voor managementondersteuners
Je kunt je nog inschrijven voor de Leergang coachingsvaardigheden. De leergang start op donderdag 4 september 2014. Na deze leergang kun je effectief coachingsvaardigheden inzetten waardoor je de interactie met anderen verbetert. Ook leer je grenzen te herkennen en te bewaken en effectiever invloed uit te oefenen op jouw omgeving.

Lees meer
Summerschool
Summerschool- Maak deze zomer een persoonlijke reis!
Een frisse blik op je werk deze zomer? Trek je slippers aan en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk. Reis door de trainingen en langs de workshops; daar wordt je werk nog leuker van!

Lees meer
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je als managementondersteuner werkt bij de rijksoverheid. Manon houdt je op de hoogte van de activiteiten die door het professionaliseringsprogramma voor managementondersteuners bij het Rijk georganiseerd worden.
Manon wordt gevormd door de eerste letters van ‘management’ en ‘ondersteuner’ en is de spreekbuis van het professionaliserings-programma. Dit is een uitgave van A+O fonds Rijk.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl