Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief oktober 2019
In deze nieuwsbrief:
Meer dan 500 eerste gebruikers voor zelftest 21st century skills
Meer dan 500 rijksmedewerkers maakten als eerste gebruiker de zelftest 21st century skills van A+O fonds Rijk. Met hun feedback wordt de zelftest doorontwikkeld naar een representatieve test waarmee alle medewerkers van het Rijk hun moderne vaardigheden kunnen testen. Want die zijn onmisbaar om je werk goed te blijven doen.

Lees meer
 
Twitter Facebook LinkedIn
Factsheet met opbrengsten pilot anoniem solliciteren
Het A+O fonds Rijk heeft een pilot met anoniem solliciteren bij de Dienst Facilitair Management Haaglanden (ministerie BZK) mogelijk gemaakt. De opbrengsten van de pilot zijn nu in een factsheet beschikbaar. In de factsheet vind je ook aanbevelingen en tips voor een inclusieve werving.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Regeling loopbaanadvies verlengd
Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je tot en met 30 juni 2020 een loopbaanadvies aanvragen via het A+O fonds Rijk. Je krijgt daar een subsidie voor van maximaal € 1.500 (exclusief btw). De regeling is verlengd tot en met 30 juni 2020.
 
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Scholingsregeling Blik vooruit verlengd
Werk je drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Dan kun je tot en met 30 juni 2020 gebruikmaken van de scholingsregeling Blik vooruit waarmee je vergoeding kunt aanvragen voor scholing. De regeling is verlengd.
 
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Samenwerken rond mobiliteit op congres Mobiel in uniform
Zo’n 35 medewerkers van de Douane en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) bezochten op 26 september het congres Mobiel in uniform. Samen met vakgenoten uit de uniformkolom stonden ze via keynotes, workshops en andere activiteiten stil bij loopbaanmogelijkheden en duurzame inzetbaarheid. Met als doel samen tot innovatieve ideeën te komen.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!
Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl