Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief mei 2019
In deze nieuwsbrief:
Lerend evalueren
Doe mee met de gratis online training Lerend Evalueren!
Bij projecten waarbij niet 1-2-3 een oplossing voor handen is, voldoet de traditionele manier van evalueren niet. Daarom heeft het A+O fonds Rijk de training Lerend Evalueren ontwikkeld. Met Lerend Evalueren zorg je dat je samen met je collega’s leert van ervaringen die je opdoet tijdens je project. Zo herkent iedereen zich in de uitkomsten en krijgt je project veel draagvlak. Schrijf je nu gratis in en ontvang vanaf 15 mei vier weken lang handige tools, tips en nog veel meer!

Ik doe mee!
 
Sterkere positie vertrouwenspersonen Rijk
Het project Professionalisering vertrouwenspersonen Rijk heeft zijn doel bereikt: een stevige impuls tot versterking van de positie van vertrouwenspersonen. Voor dat project gaf het Interdepartementale Platform Integriteit Management (IPIM) opdracht aan DG Overheidsorganisatie (DGOO) van het ministerie van BZK om een activiteitenprogramma te ontwikkelen. Een subsidie van het A+O fonds Rijk heeft dat mogelijk gemaakt. 

Lees hoe
Lancering Kenniscentrum
Online kenniscentrum voor een inclusieve Rijksoverheid
In 2024 moeten er in totaal 3.340 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan hebben gevonden bij de Rijksoverheid. Dat draagt bij aan een inclusieve werkomgeving en meer diversiteit op de werkvloer. Ben je betrokken bij het waarmaken van deze ambitie? In het onlangs gelanceerde Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid vind je informatie, handreikingen en praktische tips om passend werk te creëren en kwetsbare groepen aan het werk te helpen en houden.

Ontdek meer tips
Doe mee met Summerschool 2019!
De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Zet jouw toekomst in de spotlight en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Ik doe mee!
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!
Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl