Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief maart 2019
In deze nieuwsbrief:
Fluitend naar je werk met VindingRijk!

Je medewerkers kennen en weten welke verborgen talenten zij hebben: dat is een belangrijke voorwaarde om duurzame inzetbaarheid mogelijk te maken. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je er als werknemer zelf voor dat je fluitend naar je werk gaat? In dit nummer van VindingRijk, het online magazine van het A+O fonds Rijk, met als thema Duurzame Inzetbaarheid komen deze vragen uitgebreid aan bod.

Open magazine

Twitter Facebook LinkedIn
Blij met digitalisering van het werk?
‘Is het technisch mogelijk om deze werkzaamheden te digitaliseren? Ja. Bespaart het kosten? Ja. Oké, dan doen we het!’ Zo gaat de besluitvorming over digitalisering bij de overheid doorgaans. De vakorganisaties maken zich zorgen: waarom spelen in die besluitvorming de effecten voor medewerkers geen rol? A+O fonds Rijk doet onderzoek naar het effect van digitalisering op duurzame inzetbaarheid.

Lees verder
Twitter Facebook LinkedIn
Nieuwe trainingen en data op Werken aan jouw Toekomt
Ook in 2019 kun je als medewerker van het Rijk weer gratis trainingen volgen van het A+O fonds Rijk die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Zo zijn er bijvoorbeeld trainingen over job crafting en communiceren met lef.

Lees verder en meld je aan!
Twitter Facebook LinkedIn
Doe mee aan MZ LAB Rijk!
‘Jongeren zijn mondig, ze hebben overal een mening over en ze hebben veel ideeën’ zegt Justine Feitsma van CNV Jongeren. ‘Ook over hun werk en over de organisatie waar ze werken. Van de OR hebben velen nog nooit gehoord.’ Daarom ondersteunt  het A+O fonds Rijk het MZ LAB Rijk, een initiatief van CNV Jongeren en FNV Jong.
Organisaties kunnen nog meedoen met MZ LAB Rijk!

Mis dit niet
Twitter Facebook LinkedIn
Jouw toekomst centraal in Summerschool 2019
Ook dit jaar organiseert het A+O fonds Rijk weer een Summerschool. Tijdens de Summerschool 2019 staat jouw toekomst in de spotlights. De Summerschool is gratis, en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid.

Lees verder en meld je aan!
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!


Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl