Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief juni 2018
In deze nieuwsbrief:
Pilot InfoPuntPersoneel een succes!
Pilot InfoPuntPersoneel een succes!
Hoe krijgt rechtstreeks toegankelijke en persoonlijke HR-ondersteuning het beste vorm? Om dit te onderzoeken zijn FNV en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) begin 2017 gestart met de pilot InfoPuntPersoneel. De pilot bleek een groot succes.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Werken aan je toekomst met de training Job Crafting
Werken aan je toekomst met de training Job Crafting
Wil jij een training volgen die je helpt bij je ontwikkeling, werk en loopbaan? Medewerkers van het Rijk kunnen gratis trainingen van het A+O fonds Rijk volgen. De trainingen Job Crafting, Communiceren met lef en Krachtkaart keren na de zomer terug.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
P&O dagen Rijk 2018 | Ruim 600 P&O adviseurs en leidinggevenden bij elkaar
Op 21 en 26 juni vonden de P&O dagen Rijk 2018 plaats. Ruim 600 P&O-adviseurs van het Rijk waren aanwezig bij dit evenement, waarbij het thema ‘Strategisch Personeelsbeleid Rijk 2025' centraal stond. Het A&O fonds Rijk gaf voorlichting over loopbaanoriëntatie, trainingen en arbeidsmarktprojecten.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Cross Mentoring: een spel met twee winnaars
Cross Mentoring: een spel met twee winnaars
De Rijksoverheid moet een afspiegeling zijn van de maatschappij. Dat lukt nog niet altijd even goed. Zo hebben hoogopgeleide medewerkers met een migratieachtergrond moeite om door te stromen. Kan het programma Cross Mentoring hier verandering in brengen?

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!
Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl