Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief april 2018
In deze nieuwsbrief:
Vooraankondiging: Summerschool 2018 komt eraan
Vooraankondiging: Summerschool 2018 komt eraan
Aanmelden vanaf 1 mei!
Het is bijna zover: de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Je kunt je ervoor aanmelden vanaf dinsdag 1 mei aanstaande. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!


Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Kennislunch
Kennislunch: 10x kennis benutten & leergroepen
Kom je ook?
Wil je graag leren van je collega’s en de kennis benutten die al binnen het Rijk aanwezig is? Of wil je anderen informeren over de mogelijkheden die er zijn? Kom dan naar de kennislunch op maandag 23 april (12:00 -13:00 uur) bij het ministerie van OCW. Centraal tijdens deze bijeenkomst staan de recent verschenen publicaties ‘10x kennis benutten’ en ‘Leergroepen bij de Rijksoverheid. Vijf vuistregels’. Het A+O fonds Rijk heeft deze publicaties gefinancierd.

Lees meer

Twitter Facebook LinkedIn
Goed idee voor een arbeidsmarktproject? Vraag subsidie aan!
Goed idee voor een arbeidsmarktproject? Vraag subsidie aan!
Werk je bij de Rijksoverheid en heb jij een goed idee voor een project dat de inzetbaarheid van medewerkers vergroot of de organisatie van het werk verbetert? Een idee dat bijdraagt aan meer medewerkersbetrokkenheid of meer diversiteit op de werkvloer? Aarzel dan niet om hiervoor een subsidie aan te vragen! Het A+O fonds Rijk ondersteunt graag vernieuwende arbeidsmarktprojecten bij de Rijksoverheid.

Lees meer

Twitter Facebook LinkedIn
Werken voor NlAlle vacatures Rijksoverheid binnen handbereik
Alle vacatures Rijksoverheid binnen handbereik

Met de app Werken voor Nederland heb je voortaan alle vacatures van de Rijksoverheid binnen handbereik op je telefoon. De app is ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in samenwerking met het A+O fonds Rijk.


Lees meer

Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!
Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl