Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief april 2017
In deze nieuwsbrief:
Vooraankondiging: Summerschool 2017 komt eraan
Aanmelden vanaf 9 mei!

Het is bijna zover: de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Je kunt je ervoor aanmelden vanaf dinsdag 9 mei aanstaande. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Opnieuw (internationale) erkenning voor onderzoek inzetbaarheid
Intrapreneurship (ondernemen in je eigen organisatie) kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen, optimisme en veerkracht bij medewerkers. Een deelstudie over dit onderwerp (een van de bevindingen uit het rijksbrede onderzoek naar inzetbaarheid van Jason Gawke) is verschenen in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Journal of Vocational Behavior.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Verjonging medezeggenschap met tindOR en jong + oud = goud!
Met een presentatie van vernieuwende plannen voor de medezeggenschap is op 5 april het MZ LAB Rijk afgesloten bij het CAOP in Den Haag. Ruim 30 jonge ambtenaren hebben de afgelopen maanden in vier groepen gewerkt aan de thema’s gelijke kansen, vernieuwing, duurzame inzetbaarheid en jong/oud.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Blik@Work levert nieuwe inzichten
‘Ik kreeg opeens inzichten die ik niet eerder had’ en ‘Interessant aanbod van het A+O fonds Rijk, ik ga hier zeker gebruik van maken’. Dat waren enkele reacties van bezoekers aan de stand van het A+O fonds Rijk tijdens de loopbaandagen Blik@Work. Veel deelnemers vulden daar de digitale test ‘Ben jij toekomstproof?’ in.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!
Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl