Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief oktober 2016
In deze nieuwsbrief:
Webinar ´Jouw functioneringsgesprek´: nog een aantal plekken vrij
Altijd spannend: je functioneringsgesprek. Minimaal één keer per jaar zit je om tafel met je leidinggevende. We helpen je graag met praktische en concrete tips die jij in kunt zetten voor, tijdens en na je eerstvolgende functioneringsgesprek. Dat doen we tijdens het gratis webinar 'Jouw functioneringsgesprek' op dinsdag 1 novemberSchrijf je nu dus snel in er zijn nog een aantal plekken vrij!

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Bijeenkomsten ‘Heb jij genoeg ruimte om je werk goed te doen?’ gaan op herhaling!
De deelnemers aan de bijeenkomsten ‘Heb jij genoeg ruimte om je werk goed te kunnen doen? Praat mee!’, zijn enthousiast over de manier van met elkaar in discussie gaan en willen dit vaker doen. Volgend jaar komen er weer bijeenkomsten.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Blik vooruit en Loopbaanadvies: schrijf je nu nog in!

Is het (hoog) tijd om iets nieuws te leren? Of wil je aan de slag met je loopbaan? Goed nieuws je kunt je nog tot en met 31 december 2016 voor de regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies inschrijven. Maak er dus nu nog gebruik van!
Heb je vragen over deze regelingen, neem dan contact met ons op via 06 2952 1339.

Lees meer over Blik vooruit
Lees meer over Loopbaanadvies

Impressie Summerschool 2016: vier dagen zomer
De derde editie van de Summerschool van het A+O fonds Rijk telde dit jaar vier dagen. Eén dag meer dan de Summerschool in 2015. Ook deze vier dagen waren weer in recordtijd volgeboekt; er was zelfs een wachtlijst.


Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Vele kanten van duurzame plaatsing in VindingRijk
Duurzame plaatsing. Dat is het thema van de tweede editie van VindingRijk, het online magazine van het A+O fonds Rijk. Met veel interviews en praktijkervaringen. Ben je benieuwd, maar nog niet geabonneerd? Meld je dan snel aan en je ontvangt VindingRijk over een paar weken in je mailbox.

Aanmelden
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!


Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl