Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief juni 2016
In deze nieuwsbrief:
Heb jij genoeg ruimte om je werk goed te kunnen doen? Praat mee!
Donderdag 8, dinsdag 13 en donderdag 15 september

In september worden er drie bijeenkomsten georganiseerd voor medewerkers en leidinggevenden van DJI, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Samen ga je in gesprek over hoe je meer ruimte creëert om je werk optimaal te kunnen doen. Je bent van harte uitgenodigd. Blok je agenda!

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Vooraankondiging Congres: duurzame implementatie banenafspraak
1 december 2016

Op zoek naar inspiratie en tips voor de duurzame invulling van de banenafspraak? Reserveer alvast donderdagmiddag 1 december in je agenda! Team Inclusief organiseert dan een congres met het accent op de duurzaamheid van de gecreëerde werkpakketten en de begeleiding en het behoud van mensen met een arbeidsbeperking. In zijn rol van sectorwerkgever zal minister Blok aanwezig zijn.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Win vier kaarten voor strandfestival ZAND!
Wil jij deze zomer even lekker ontspannen op de leukste muzikale stranddag van de zomer, met Marco Borsato, Guus Meeuwis en Typhoon? Doe de toekomstproof-test op www.werkenaanjouwtoekomst.nl en tip daarna snel je collega’s!

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
VindingRijk: Het eerste online magazine is uit!
Heb je het nieuwe online magazine van het A+O fonds Rijk al gezien? ‘VindingRijk’ staat boordevol inspiratie over het thema duurzame inzetbaarheid, met onder meer aandacht voor de Douane in de Rotterdamse haven en het promotieonderzoek van Jason Gawke.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Summerschool 2016 volgeboekt!
Wegens groot enthousiasme was de Summerschool van het A+O fonds Rijk in alle vier de steden snel volgeboekt!

Lees meer en blijf op de hoogte
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!


Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl