Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief april 2016
In deze nieuwsbrief:
Vooraankondiging: Summerschool 2016 komt eraan
Aanmelden vanaf 12 mei!

Het is bijna zover: de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Je kunt je ervoor aanmelden vanaf donderdag 12 mei aanstaande. Zet deze datum snel in je agenda, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

Lees meer >

 
Twitter Facebook LinkedIn
Regiobijeenkomst banenafspraak inspireert
Waar begin je als organisatie eigenlijk bij de invulling van de banenafspraak? Dat was een van de brandende vragen van deelnemers tijdens de eerste regiobijeenkomst van dit jaar, met als onderwerp duurzame banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Het werd een praktische en effectieve bijeenkomst, zo blijkt uit de reacties. Heb jij je al aangemeld voor de komende bijeenkomst?

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Webinar ‘Jouw functioneringsgesprek’ een succes
Volg ook de aanvullende, gratis training

Op dinsdag 22 maart jl. vond het webinar ‘Jouw functioneringsgesprek’ plaats van het A+O fonds Rijk. Tijdens een online training die je via het internet kon volgen, hebben deelnemers ervaren wat je kunt doen om maximale regie op je functioneringsgesprek te krijgen en te houden. Want hoe bereid je je bijvoorbeeld voor op een gesprek waarin je een ‘nee’ verwacht? Of wat doe je als het gesprek een andere wending krijgt dan jij in je hoofd had?

Lees verder >
 
Twitter Facebook LinkedIn
Diversiteitsportaal weer actueel en uitgebreid
Het diversiteitsportaal is uitgebreid met nieuwe informatie. Hiervoor bestond het portaal uit een doorzoekbare database met onderzoekspublicaties en literatuur. Het nieuwe diversiteitsportaal is omvangrijker en bevat theoretische kennis en inspirerende praktijkvoorbeelden om diversiteit bij de (rijks-)overheid concreet vorm te geven. 


Lees alles over diversiteit op het Diversiteitsportaal van het A+O fonds Rijk.
Twitter Facebook LinkedIn
Eerste online magazine verschijnt in mei
Ben jij al abonnee?

In mei verschijnt het eerste nummer van het online magazine van het A+O fonds Rijk. Inmiddels hebben bijna 400 rijksmedewerkers zich hiervoor aangemeld. Ben je leidinggevende, hrm’er, beleidsmaker, medezeggenschapper of arbocoördinator en heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van de thema’s duurzame inzetbaarheid, duurzame plaatsing, professionele ruimte en (persoonlijk) leiderschap en medezeggenschap. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en het abonnement is gratis.

Nieuwsgierig?

Meld je direct aan!
 
Twitter Facebook LinkedIn
A+O fonds Rijk op informatiemarkt Blik@Work
Met je haar in de krul aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Het kon tijdens de loopbaandagen Blik@Work van het ministerie van Economische Zaken van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Het A+O fonds Rijk was hierbij aanwezig  op de informatiemarkt. Een mooie gelegenheid om EZ-medewerkers duidelijk te maken wie wij zijn en wat het fonds te bieden heeft.Lees verder >
Twitter Facebook LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!


Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl