Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief juni 2015
In deze nieuwsbrief:
summerschool
Kaarten Summerschool uitverkocht!

Deze zomer organiseert het A+O fonds Rijk op drie locaties in het land de Summerschool 2015 - Werk in uitvoering: Ontwikkel je van A naar nog Beter. Tijdens de Summerschool volgen deelnemers diverse workshops waarin hun het gereedschap en de tools wordt geboden om verder te komen in werk en loopbaan. Na de Summerschool kunnen deelnemers zich opgeven voor één of meerdere van de volledige trainingen van het A+O fonds Rijk. De Summerschool is gratis voor iedereen die bij het Rijk werkt. Het evenement is een succes, de kaarten waren binnen een week ‘uitverkocht’.

logo duurzame plaatsing
Eerste praktijkgids ‘Inclusief’ voor minister Stef Blok
De praktijkgids ‘Inclusief’ inspireert tot invulling van de banenafspraak. Dat zei minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst toen hij op 21 april het eerste exemplaar in ontvangst nam. Peter Wulms (bestuurslid A+O fonds Rijk) overhandigde de gids tijdens het congres Inclusief VerRijkt!

Lees meer >
Twitter Facebook
app
Doe mee met de poll in de gratis app Functioneringsgesprek Rijk
De poll in de app Functioneringsgesprek Rijk bestaat pas een half jaar, maar leidt al tot opmerkelijke resultaten. Doe ook mee en leer van je collega’s! In een paar minuten ben je startklaar.

Lees meer >
Twitter Facebook
career
Breng je loopbaanwensen in beeld!
Met de training ‘Krachtkaart: Ontdek je persoonlijke missie!’ breng je je eigen loopbaanwensen letterlijk en figuurlijk in beeld. Waarom doe je het werk wat je nu doet, wat vind je er leuk aan en wat wil je in de toekomst? Door deze training weet je wat je wilt en kun je gericht werken aan je ontwikkeling in je huidige baan. Ook helpt de training je bij een oriëntatie op eventuele vervolgstappen in je carrière en privéleven. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor trainingsgroep 9 (2 en 23 november 2015). Dus geef je op! Deelname is gratis voor iedereen die voor de rijksoverheid werkt.

Meer informatie en aanmelden >
Twitter Facebook
muqi
MyQi in drie proeftuinen
De pilot MyQi is dit jaar van start gegaan en loopt bij het Nationaal Archief, de Raad voor de Kinderbescherming en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Bij het Nationaal Archief loopt de pilot inmiddels een paar maanden. De andere pilots starten na de zomer.

Lees meer >
Twitter Facebook
Initiëren, coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk initieert vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid in de sector. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl