Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Manon houdt je op de hoogte...
Professionalisering Managementondersteuners Rijk
In deze nieuwsbrief:
Rijksbrede leergang komt begin 2016
Voor de nieuwe leergang managementondersteuning is Manon een samenwerkingsverband aangegaan met de BelastingdienstAcademie. Vanaf begin volgend jaar kun je de leergang vinden in de opleidingscatalogus en het rijksbrede aanbod van de digitale BelastingdienstAcademie.

Lees meer >
 
Twitter Facebook
Manon ook in Groningen
Jacqueline Musch, managementondersteuner bij de Belastingdienst / Douane in Groningen, heeft zich de afgelopen jaren actief ingezet voor de rijksbrede activiteiten van Manon. Wie is zij en wat motiveert haar om zich te blijven ontwikkelen? Tijd voor een interview.

Lees meer >
Twitter Facebook
Summerschool 2015: Werk in uitvoering
Een aantal managementondersteuners heeft een kaartje weten te bemachtigen voor de Summerschool 2015: Werk in uitvoering – Ontwikkel je van A naar nog Beter. Inmiddels is de Summerschool achter de rug. Benieuwd naar de drie Summerschooldagen?

Lees meer >
Twitter Facebook
Netwerk PMR geeft het stokje steeds door
In het netwerk Professionalisering Managementondersteuners Rijk (PMR) wisselen rijkscollega’s regelmatig kennis en ervaringen met elkaar uit, over de ontwikkeling en professionalisering van managementondersteuners bij de ministeries en uitvoeringsorganisaties. Interessant voor iemand in jouw organisatie?

Lees meer >
Twitter Facebook
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je als managementondersteuner werkt bij de rijksoverheid. Manon houdt je op de hoogte van de activiteiten die door het professionaliseringsprogramma voor managementondersteuners bij het Rijk georganiseerd worden.
Manon wordt gevormd door de eerste letters van ‘management’ en ‘ondersteuner’ en is de spreekbuis van het professionaliserings-programma. Dit is een uitgave van A+O fonds Rijk.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl