Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief oktober 2015
In deze nieuwsbrief:
Banenafspraak; een kwestie van doen!
‘Het is een kwestie van doen!’ Dat was de terugkerende boodschap tijdens de themamiddag Verdieping banenafspraak op 17 september. De deelnemers hadden vooral behoefte aan specifieke informatie over regelgeving en de begeleiding. En aan goede praktijkvoorbeelden.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Winnaar iPad enquête A+O fonds Rijk bekend
A+O fonds Rijk ontving een geweldig aantal reacties op haar enquête over haar trainingsaanbod afgelopen juli: bijna 800! Hartelijk dank aan iedereen voor het invullen.
De winnaar van de iPad is de heer Patrick Leyting geworden. Hij is werkzaam bij de Belastingdienst als invorderaar debiteuren. Op donderdag 17 september jl. hebben projectleiders Debby Radoux en Eddy Cloosterman hem namens het A+O fonds Rijk de iPad overhandigd.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Rol leidinggevende bij ontwikkeling or-leden
De medezeggenschap is een leerrijke omgeving. De (nieuwe) competenties die de or-leden daar opdoen en verder ontwikkelen, zijn ook goed voor het dagelijks werk. Hoe kan de leidinggevende daar een actieve rol in vervullen?

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Summerschool groot succes
‘Bedankt, ik heb een topdag gehad!’ En: ‘leerzame dag’, ‘Ziet er allemaal geweldig uit, het thema leuk doorgevoerd.’ Dat zijn slechts enkele van de vele enthousiaste reacties op de drie Summerschool-dagen in juni en juli. De deelnemers deelden complimenten uit voor alle onderdelen van de dag. Ook de waardering in rapportcijfers pakt behoorlijk hoog uit.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Wil je heldere werkafspraken maken?
Wil jij heldere werkafspraken kunnen maken met je leidinggevende? En leren hoe je jouw loopbaanmogelijkheden  bespreekbaar maakt?  Meld je dan aan voor de training 'Het effectieve functioneringsgesprek' van het A+O fonds Rijk. Ruim 550 enthousiaste collega’s gingen je voor!

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Congres Medezeggenschap anders op 3 december
De toekomst van de or, or van de toekomst
Dit jaar hebben de A+O fondsen van het Rijk, de provincies en de gemeenten de krachten gebundeld. Samen verzorgen wij op 3 december aanstaande in Amsterdam het inspirerende congres ‘Medezeggenschap anders’. Het congres is voor iedereen die zich sterk maakt voor vernieuwende medezeggenschap bij de overheid.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn

Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!
Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl