Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Manon houdt je op de hoogte...
Professionalisering Managementondersteuners Rijk
In deze nieuwsbrief:
Echt waar: leergang Manon begint in januari!
Als managementondersteuner ben je een belangrijke pijler van je organisatie. Managers en medewerkers doen in deze woelige tijden een extra groot beroep op je. Wil je werken aan je vakmanschap, gericht op jouw werkpraktijk? Dan is Manon dé leergang voor jou!

Lees meer >
Twitter LinkedIn
beeld
Hoe ziet het vak er over tien jaar uit?
Op 3 september jl. kwam het netwerk Professionalisering Managementondersteuners Rijk (netwerk PMR) weer bij elkaar voor een netwerkbijeenkomst. Het netwerk bestaat uit adviseurs, managers en contactpersonen die zich bezighouden met de ontwikkeling en de toekomst van de functie managementondersteuner. De centrale vraag van de bijeenkomst was: Hoe richt jij de ontwikkeling in van jouw managementondersteuner?

Lees meer >
Twitter LinkedIn
It starts with you
Manon-nieuwsbrief stopt, activiteiten gaan door
Het programma Professionalisering Managementondersteuners Rijk (PMR) is, na ruim 2,5 jaar, ten einde. Daarom is dit de laatste Manon-nieuwsbrief. Maar aan veel Manon-activiteiten kun je nog steeds meedoen, zoals snuffelstages en trainingen. Grijp je kans!

Lees meer >
Twitter LinkedIn
heldere werkafspraken
Wil je heldere werkafspraken maken?
Wil jij heldere werkafspraken kunnen maken met je leidinggevende? En leren hoe je jouw loopbaanmogelijkheden bespreekbaar maakt? Meld je dan aan voor de training 'Het effectieve functioneringsgesprek' van het A+O fonds Rijk. Ruim 550 enthousiaste collega’s gingen je voor!

Lees meer >
 
Twitter LinkedIn
Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega managementondersteuner ook op de hoogte is van de Manon-activiteiten en stuur de nieuwsbrief door!
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je als managementondersteuner werkt bij de Rijksoverheid. Manon houdt je op de hoogte van de activiteiten die door het professionaliseringsprogramma voor managementondersteuners bij het Rijk georganiseerd worden.
Manon wordt gevormd door de eerste letters van ‘management’ en ‘ondersteuner’ en is de spreekbuis van het professionaliserings-programma. Dit is een uitgave van A+O fonds Rijk.
Dit is de laatste nieuwsbrief van Manon houdt je op de hoogte
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl