Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief december 2015
In deze nieuwsbrief:
Nieuwe website; duidelijker, mooier, beter!
De website van het A+O fonds Rijk is helemaal vernieuwd. En we zijn er trots op! De site ziet er niet alleen beter uit, je kunt er ook makkelijker vinden wat je zoekt en de teksten zijn aangescherpt. We hebben de onderwerpen duidelijker ingedeeld. Ontdek de mogelijkheden!

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Binnenkort: Je eigen online magazine!
Vanaf februari informeren we je nog beter (en veel mooier!) over de onderwerpen die je interessant vindt. Dan verschijnt het nieuwe online magazine van het A+O fonds Rijk. Met een podium voor lezers, filmpjes, interviews, geluid, bijna alles kan. Daarmee kunnen we dieper ingaan op thema’s die vooral specifieke groepen aanspreken.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Veelgestelde vragen banenafspraak
Heb je vragen over de invulling van de banenafspraak uit het sociaal akkoord 2013? Grote kans dat je het antwoord vindt tussen de vragen die het meest gesteld zijn aan Team Inclusief. Voorlopig zijn dat ruim 70 beantwoorde vragen. Een schat aan informatie dus.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Leergang managementondersteuners begint in januari
De leergang voor managementondersteuners (kortweg Manon) komt er nu echt aan. In januari 2016 beginnen de eerste twee pilotgroepen. Manon is een praktijkgerichte leergang met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Lees meer >
 
Twitter Facebook LinkedIn
Subsidie voor Werkdruk in balans
Door anders te leren kijken én doen, slagen medewerkers en leidinggevenden erin de werkdruk beheersbaar te maken en te houden. Met een werkdruktraject kun je samen toewerken naar een evenwicht in werkbelasting en belastbaarheid. Voor zulke trajecten en voor de ‘train-de-trainer’-workshop is subsidie beschikbaar.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn
Blik vooruit en Loopbaanadvies ook in 2016
Is het (hoog) tijd om iets nieuws te leren? Of wil je aan de slag met je loopbaan? Goed nieuws: de regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies zijn weer met een jaar verlengd, tot en met 31 december 2016. Heb je nog geen gebruik gemaakt van deze interessante mogelijkheden? Kijk snel of jouw kans erbij zit!

Voor de regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies is een nieuw telefoonnummer in het leven geroepen. Heb je vragen over deze regelingen, neem dan contact met ons op via 06 2952 1339.

Lees meer over Blik vooruit
Lees meer over Loopbaanadvies
 
Twitter Facebook LinkedIn
Werk en gezondheid
De aanpak van Werk en Gezondheid bij de Rijksoverheid behelst meer dan alleen aandacht voor ziekte en verzuim. Op Rijksportaal wordt uitgebreid aandacht besteed aan alles wat te maken heeft met Werk en Gezondheid. Gezond Werken draagt immers bij aan het versterken en vergroten van de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers.

Lees meer >
Twitter Facebook LinkedIn

Stuur de nieuwsbrief door
Interessante onderwerpen? Zorg ervoor dat jouw collega ook op de hoogte is van de activiteiten van het A+O fonds Rijk en stuur de nieuwsbrief door!


Coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk start vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid op in de sector Rijk. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl