Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
A+O fonds Rijk
Nieuwsbrief juni 2014
In deze nieuwsbrief:
Vernieuwde training 'Het effectieve functioneringsgesprek'
Haal meer uit je functioneringsgesprek met de vernieuwde training 'Het effectieve functioneringsgesprek' van het A+O fonds Rijk. Grijp het functioneringsgesprek aan om je loopbaan een positieve wending te geven. Met praktische tips leer je in korte tijd hoe je je ambities en loopbaanmogelijkheden op een effectieve manier met je leidinggevende kunt bespreken. Bereid je goed voor met deze training, want oefening baart kunst!

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Manon helpt je ontwikkelen! Leergang voor managementondersteuners
Wil jij je kennis en marktwaarde vergroten? Wil jij beter worden in je vak en goed voorbereid zijn op de toekomstige veranderingen? Wil jij werken aan je eigen ontwikkeling? Dan is de rijksbrede leergang voor managementondersteuners iets voor jou! In het najaar start een pilot van de leergang.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Praktijkonderzoek brengt leiderschap en professionele ruimte in kaart
Hoe kunnen leidinggevenden en medewerkers hun professionele ruimte vergroten en benutten. Dat is het onderwerp van het praktijkonderzoek ‘Leiderschap en Professionele Ruimte’, uitgevoerd met subsidie van het A+O fonds Rijk. Zojuist is, als tastbaar resultaat van het onderzoek, de brochure ‘Het 5R Analysemodel’ verschenen.

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
 Lezersonderzoek
Sinds april 2009 sturen wij de digitale nieuwsbrief naar geïnteresseerden en betrokkenen van het A+O fonds Rijk. Momenteel ontvangen ruim 1500 abonnees de nieuwsbrief. Het A+O fonds Rijk is benieuwd hoe u de digitale nieuwsbrief waardeert. Daarom vragen wij u om deel te nemen aan ons lezersonderzoek, dat bestaat uit het invullen van een digitale vragenlijst.

Naar de vragenlijst
Twitter Facebook LinkedIn
Summerschool groot succes
Helaas! Je kunt je niet meer aanmelden voor de Summerschool, een reis door de trainings- en opleidingsmogelijkheden van het A+O fonds Rijk.  Je kunt je wel opgeven voor een van de trainingen die op Summerschool in verkorte vorm worden aangeboden. Meld je aan via de site voor de trainingen:

Om je aan te melden voor de Training Krachtkaart stuur je een mail naar krachtkaart@aofondsrijk.nl, we laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer de training start.

Voor degenen die een ticket hebben weten te bemachtigen voor de Summerschool: we kijken er erg naar uit om jullie te ontmoeten en samen een inspirerende en zomerse dag te beleven!

Twitter Facebook LinkedIn
Toolbox Zorgen dat het past
Op 31 oktober 2013 ging #Zorgendathetpast van start met een energieke werkconferentie. Er werden in totaal vijf knelpunten gekozen die medewerkers van het Rijk tegenkomen in hun werk. In dit traject van het A+O fonds Rijk hebben ambtenaren zelf de afgelopen paar maanden in vijf ideeteams keihard gewerkt om te komen met oplossingen:

Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Initiëren, coördineren, stimuleren en ontwikkelen dat is de rol van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk). Het A+O fonds Rijk initieert vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids- en scholingsbeleid in de sector. Het fonds investeert nadrukkelijk in initiatieven die zijn gericht op de toekomst van het werken bij de Rijksdienst. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan visievorming en biedt een proeftuin voor vernieuwende ideeën.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Lange Voorhout 13 Postbus 556 2501 CN Den Haag (070) 376 57 59 info@aofondsrijk.nl www.aofondsrijk.nl